Stor hæder til Kalkmineløbet.

2017-08-30 17:05
Danish Running Award kårede lørdag den 24. august i Mikkeller Baghaven i København - Kalkmineløbet til " Årets oplevelsesløb 2017" i Danmark.
 
 
Noget af en præstation når der i DK bliver afholdt ca. 1100 officielle løb og nok lige så mange uofficielle om året.
Som man skriver fra Danish Running Award.:

" Tidens mange løbeinitiativer kommer ikke af sig selv. Der er en masse ildsjæle og visionære løbere, organisationer og brands, som er med til at skabe de ideelle rammer for løb i Danmark. Folk som knokler for at andre kan nyde – og dedikerede folk, løb og brands som alt for sjældent får det anerkendende klap på skulderen, som de utvivlsomt fortjener.

På Danish Running Award zoomer vi ind på en række kategorier, hvor vi hylder såvel løbere som organisationer og virksomheder, der er med til at skabe de bedst mulige vilkår for os løbere i Danmark.

Der er i alt 20 kategorier, hvor de nominerede er blevet valgt gennem input fra danske løbere i et samarbejde med LøbeMagasinet og løberne.dk.

Copenhagen Running Festival har efterfølgende sammen med LøbeMagasinet og løberne.dk identificeret omkring 500 personer fra den danske løbeverden, som har afgivet deres stemme."

Stort tillykke til Teamet bag Kalkmineløbet og Team Mønsted og Mønsted IF.
CS
Christian Steffensen